In vitro digestibility of globulins from cowpea (vigna unguiculata) and xerophitic algaroba (prosopis juliflora) seeds by mammalian digestive proteinases: a comparative study
Autores | Morais, Ana Heloneida de Araújo; Oliveira, Adeliana; Lima, Liziane; Pereira, Railene; Cardoso, Patrícia; Miranda, Maria Raquel; Sales, Maurício; Xavier Filho, José | |
---|---|---|
Editor | Food Chemistry | |
Data | 2002 | |
Palavras-chave | Prosopis Vigna Legume Globulins Digestibility | |
Citação | ||
Resumo | ||
URI | https://repositorio.ufrn.br/handle/123456789/58147 |
Coleções | CCS - DNUT - Artigos publicados em periódicos |
---|
Arquivos
Licença do Pacote
1 - 1 de 1
Nenhuma Miniatura disponível
- Nome:
- license.txt
- Tamanho:
- 1.45 KB
- Formato:
- Item-specific license agreed upon to submission
Nenhuma Miniatura disponível