Physicochemical characterization, fatty acid profile, antioxidant activity and antibacterial potential of cacay oil, coconut oil and cacay butter
Autores | Damasceno, Karla Suzanne Florentino da Silva Chaves; Azevedo, Wendell Medeiros de; Oliveira, Larissa Ferreira Ribeiro de; Alcântara, Maristela Alves; Cordeiro, Angela Maria Tribuzy de Magalhães; Araújo, Nathália Kelly de; Assis, Cristiane Fernandes de; Sousa Júnior, Francisco Caninde de | |
---|---|---|
Editor | Plos One | |
Data | 2020-04 | |
Palavras-chave | Physicochemical characterization Fatty acid profile Antioxidant activity Cacay oil Antibacterial potential | |
Citação | ||
Resumo | ||
URI | https://repositorio.ufrn.br/handle/123456789/59933 |
Coleções | CCS - DNUT - Artigos publicados em periódicos |
---|
Arquivos
Pacote Original
1 - 1 de 1
Nenhuma Miniatura disponível
- Nome:
- PhysicochemicalCharacterization_Azevedo_2020.pdf
- Tamanho:
- 1.09 MB
- Formato:
- Adobe Portable Document Format
Nenhuma Miniatura disponível
Licença do Pacote
1 - 1 de 1
Nenhuma Miniatura disponível
- Nome:
- license.txt
- Tamanho:
- 1.45 KB
- Formato:
- Item-specific license agreed upon to submission
Nenhuma Miniatura disponível