Faveleira (Cnidoscolus quercifolius Pohl) seed press cake flour: production, characterization and application for use in cookies

Autores Damasceno, Karla Suzanne Florentino da Silva Chaves; Ribeiro, Penha Patrícia Cabral; Xavier Júnior, Francisco Humberto; Silva, Camilla Gleyse do Nascimento; Silva, Thainar Michelle Bezerra da; Corrêa, Bianca Batista Mota; Veras, Bruno Oliveira de; Cordeiro, Angela Maria Tribuzy de Magalhães; Vieira, Érica de Andrade; Sousa Júnior, Francisco Canindé de; Stamford, Thayza Christina Montenegro
Editor

Journal of The Science of Food and Agriculture

Data

2022-09

Palavras-chave

Faveleira seed

Press cake flour

Antioxidant activity

Functional ingredient

Cookie formulation

Citação
Resumo

URI https://repositorio.ufrn.br/handle/123456789/59941
ColeçõesCCS - DNUT - Artigos publicados em periódicos

Arquivos

Licença do Pacote

Agora exibindo 1 - 1 de 1
Nenhuma Miniatura disponível
Nome:
license.txt
Tamanho:
1.45 KB
Formato:
Item-specific license agreed upon to submission
Nenhuma Miniatura disponível
Baixar