Dietary share of ultraprocessed foods and its association with vitamin E biomarkers in Brazilian lactating women
Autores | Ribeiro, Karla Danielle da Silva; Amorim, Natália Carlos Maia; Silva, Ana Gabriella Costa Lemos da; Rebouças, Amanda de Sousa; Bezerra, Danielle Soares; Lima, Mayara Santa Rosa; Medeiros, Jeane Franco Pires; Liberalino, Laura Camila Pereira; Dimenstein, Roberto | |
---|---|---|
Editor | British Journal of Nutrition | |
Data | 2021-06-09 | |
Palavras-chave | Food processing industry Food consumption Breast milk: α-tocopherol Lactation Breast-feeding | |
Citação | ||
Resumo | ||
URI | https://repositorio.ufrn.br/handle/123456789/64060 |
Coleções | CCS - DNUT - Artigos publicados em periódicos |
---|
Arquivos
Pacote Original
1 - 1 de 1
Nenhuma Miniatura disponível
- Nome:
- DietaryShare_Ribeiro_2021.pdf
- Tamanho:
- 458.08 KB
- Formato:
- Adobe Portable Document Format
Nenhuma Miniatura disponível
Licença do Pacote
1 - 1 de 1
Nenhuma Miniatura disponível
- Nome:
- license.txt
- Tamanho:
- 1.53 KB
- Formato:
- Item-specific license agreed upon to submission
Nenhuma Miniatura disponível