Degree of processing and nutritional value of children’s food products
Autores | Ribeiro, Karla Danielly da Silva; Araújo, Célia Regina Barbosa de; Oliveira, Amanda Freitas de; Morais, Inês Lança de; Breda, João; Padrão, Patrícia; Moreira, Pedro | |
---|---|---|
Editor | Public Health Nutrition | |
Data | 2021-09-08 | |
Palavras-chave | Children’s food Product labelling Nutritional composition Ultra-processed foods | |
Citação | ||
Resumo | ||
URI | https://repositorio.ufrn.br/handle/123456789/64077 |
Coleções | CCS - DNUT - Artigos publicados em periódicos |
---|
Arquivos
Pacote Original
1 - 1 de 1
Nenhuma Miniatura disponível
- Nome:
- DegreeProcessing_Ribeiro_2021.pdf
- Tamanho:
- 382.97 KB
- Formato:
- Adobe Portable Document Format
Nenhuma Miniatura disponível
Licença do Pacote
1 - 1 de 1
Nenhuma Miniatura disponível
- Nome:
- license.txt
- Tamanho:
- 1.53 KB
- Formato:
- Item-specific license agreed upon to submission
Nenhuma Miniatura disponível