Aqueous extract of brazilian berry (Myrciaria jaboticaba) peel improves inflammatory parameters and modulates Lactobacillus and Bifidobacterium in rats with induced-colitis

Autores Maia, Juliana Kelly da Silva; Batista, Ângela Giovana; Cazarin, Cinthia Baú Betim; Soares, Edilene Siqueira; Bogusz Junior, Stanislau; Leal, Raquel Franco; Höfling, Maria Alice da Cruz; Maróstica Junior, Mário Roberto
Editor

Nutrients

Data

2019-11

Palavras-chave

Antioxidant

Jaboticaba

Gut inflammation

Microbiota

Infusion

Citação
Resumo

URI https://repositorio.ufrn.br/handle/123456789/59120
ColeçõesCCS - DNUT - Artigos publicados em periódicos

Arquivos

Pacote Original

Agora exibindo 1 - 1 de 1
Nenhuma Miniatura disponível
Nome:
AqueousExtract_Maia_2019.pdf
Tamanho:
1.69 MB
Formato:
Adobe Portable Document Format
Nenhuma Miniatura disponível
Baixar

Licença do Pacote

Agora exibindo 1 - 1 de 1
Nenhuma Miniatura disponível
Nome:
license.txt
Tamanho:
1.45 KB
Formato:
Item-specific license agreed upon to submission
Nenhuma Miniatura disponível
Baixar